VALOO HELSINKI 27.6.2020

IN ENGLISH

Rakkauden, Vapauden ja Terveyden puolesta

Pianotaiteilija Janne Maarala (s.1971) on tunnettu monipuolisesta musiikillisesta osaamisestaan, kokonaan improvisoiduista pianokonserteistaan, syvältä sielusta kumpuavasta herkästä soitostaan sekä tunteisiin menevistä tulkinnoistaan. Hän on esiintynyt monenlaisilla areenoilla vuodesta 2000 lähtien, valmistunut Musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian jazzzlinjalta vuonna 2005, julkaissut neljä omaa albumia sekä saanut Suomen Kulttuurirahaston yhden vuoden taiteilija-apurahan projektiin ”Taidetta hoitolaitoksiin - 150 pianokonserttia vuodessa”.
Näyte1 - Näyte2
www.jannemaarala.com

Loimu Nenomiu on Jyväskyläläinen vahvasti taiteen kautta itsensä ilmaisija, lauluntekijä ja pian valmistuva musiikkipedagogi. Tällä hetkellä hän vaikuttaa yhtyeissä Sielujen Palasia ja Canvas of Silence. Sielujen palasia: Kehdosta kotiinAamu / aamupäivä

Ennen klo 15 pääkokoontumista kansalaistorilla toivotaan mahdollisiman monia jo ilmaantumaan Helsingin kaduille - jo aamusta alkaen tai klo 12,13 - miten kukin liikkeelle pääsee! Tällä tavoin levitämme tietoisuutta siitä, että jotain hienoa on tapahtumassa. Viimeistään klo 11 alkaen Elien aukiolla on mahdollista saada jaettavaksi flyereitä, joita voi levittää eteenpäin, missä kuljetkin.

Pyrimme siihen, että osallistujilla olisi päällään oranssia ja valkoista, mielellään oranssi paita ja valkoinen hame / housut / shortsit. Parhaiten tähän sopii Valon Kesä T-paita (katso nettisivut). Jos ei ole valkoisia housuja, esim. valkoinen huivi tai käsilaukku tai hattu.. luovuutta peliin! Pukukoodi ei tietenkään ole ehto osallistumiselle ja mukaan tarvitaan ennen kaikkea iloista, positiivista ja muutoshaluista asennetta! T-paidasta lisää toiminta-sivulla!

Me olemme kansa
Meissä on voima
Me päätämme

Mikä ihmeen valonosoitus?

Valonosoitukset ovat Valon Kesä 2020 -liikkeen täysin rauhanomainen ja rakkaudellinen, harmoninen tapa ilmaista toiveemme ja pyrkimyksemme muuttaa yhteiskuntaa rakkaudellisempaan ja luonnonläheisempään suuntaan. Ne eivät siis ole mielenosoituksia, vaan valon, rakkauden ja tietoisuuden osoituksia sitä kautta, että ihmiset yhdessä kokoontuvat edustamaan rakkaudellisia, luonnonmukaisia arvoja.

Tämä on THE lähtölaukaus Valon Kesälle ja sen voima on MEISSÄ. Pelkästään olemalla paikalla suurena joukkona panemme rakkauden ja muutoksen hyökyaallon liikkeelle!!

Me olemme Valo
Me olemme Rakkaus
Me olemme Uusi Normaali

Lisää käsitystä saat myös tästä videosta.

---------------------------------------------------------------

Periaatteita, joita puolustamme

Katso myös Valon Kesä -fb-ryhmässä tehdyn gallupin tulokset!

Visio on, että VALOO HELSINKI -tapahtuman kautta Valon Kesä tulee koko Suomen tietoisuuteen, jolloin siihen haluaa liittyä kymmeniä tuhansia muita. Ja sen jälkeen heinäkuun lopulla tulee "toinen päivä" Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Kuopiossa, Kittilässä... joka on niin voimakas, että koko maailma tietää millainen liekki Pohjolassa on syttynyt.

Ja sen jälkeen elokuussa... JUST IMAGINE, Kuvittele mikä on mahdollista!

Kun tapahtuma on ohi, sinua tulee harmittamaan jos et ollut siellä. Kaikki meistä, jotka olemme joskus olleet mukana tällaisessa kollektiivista energiaa nostavassa tapahtumassa, tiedämme miten huikea juttu se on :) Ajattelepa, jos 20 vuoden päästä muistellaan sitä yhtä päivää jolloin kaikki muuttui, haluatko sanoa lapsillesi tai lapsenlapsillesi: "En voinut osallistua, oli pyykkipäivä", "En päässyt, en saanut kyytiä"... vai "Tiedätkö, MINÄ olin siinä joukossa, minä olin mukana, Me teimme sen ja muistan sen koko ikäni!!"

Koko se noste, joka sai facebook-ryhmään liittymään 3000 ihmistä ensimmäisen viikon aikana (nyt jo lähes 5000), on noste joka tähtää tähän päivään. Se on noste, jota Elämä tukee, jota Äiti Maa tukee, jota miljoonat rauhaa ja vapautta rakastavat ihmiset ympäri maailmaa tukevat. Se on noste, jonka edessä vanhan maailman rakenteet ja niiden luojat nöyrtyvät. Ja se lähtee SUOMESTA - think about that!

Me valitsemme tulevaisuutemme.

Tänä kesänä.

---------------------------------------------------------------

Lisää ohjeita koskien mm. turvallisuutta