VALOO TAMPERE 1.8.2020

VALOO TAMPERE LAUANTAI 1.8.

Näsinpuisto alkaen klo 14

Tapahtuma on vapaamuotoisempi kuin Helsinki 27.6. Eli ei esiintyjiä eikä äänentoistoa, vaan pidetään piirejä ja workshopeja ja sitten lähdetään kulkemaan kaupungilla. Kaikki Tampereen seudun ihmiset aktiivisesti mukaan!!

Yhdessä workshopissa tehdään kylttejä joihin laitetaan iskulauseita (näitä on jo tuolla Valon Kesä Tampere fb-tapahtumassa heitelty). Näissä lähinnä tuodaan esille minkä puolesta ollaan liikkeelle, ei niinkään mitä vastaan ollaan. Eli mukaan pahveja, tusseja, maaleja, kasvomaaleja ja muuta rekvisiittaa, vaikka serpentiinejä!

Muissa workshopeissa voidaan tehdä voimaannuttavia, puhdistavia, virkistäviä harjoituksia, joilla nostatetaan tunnelmaa!🧡

Levittäkää sanaa, jakakaa linkkiä! Kerätään paikalle innokas, muutosta haluava joukko. Päälle mielellään oranssi paita. Valon Kesä T-paitaa on Tampereella myös myynnissä hintaan 28 e (osa hinnasta menee Valon Kesä -toiminnan tukemiseen).

MUUTOS LÄHTEE MEISTÄ 🤩👊💥🌸

Rakkauden, Vapauden ja Terveyden puolesta

Toiveemme on, että Valon Kesä -tapahtumien kautta Valon Kesä tulee koko Suomen tietoisuuteen, ja inspiroi ihmisiä ottamaan kantaa ja toimimaan paremman tulevaisuuden puolesta. Seuraava tapahtuma Helsingissä on 22.8.

Me valitsemme tulevaisuutemme.

Tänä kesänä.

---------------------------------------------------------------